Reviews

© Copyright Fit & Relaxed 2014-2015


 Naam *
 E-mail *
 Bericht *
* Verplicht

(48)
(63) Gerda
ma, 6 februari 2017 19:23:44 +0000

Een tijd geleden hoorde ik via via van Fit & Relaxed uit Leeuwarden .

Zelf woon ik in Joure en Ik was al een tijdje opzoek naar een goede masseur en die heb ik nu gevonden. De sfeer is goed en ontspannen, Frans stelt mij op mijn gemak. Naar lange tijd met hoofdpijn rond te hebben gelopen, heeft Frans een week geleden ooracupunctuur toegepast, dit was tegen mijn hoofdpijn en te hoge bloedruk. Ik zag er eerst tegen op, maar het plaatsen van de naaldjes in mijn oor viel mij 100% mee.

Mijn hoofdpijn is nu weg en dat is heel fijn. De bloeddruk zakt ook goed. Het is mijn reis vanuit Joure naar Leeuwarden dubbel en dwars waard.

Bedankt Frans.


(62) Regina
ma, 2 januari 2017 09:52:43 +0000

Het is al weer een paar maanden geleden dat ik bij Frans ben geweest, maar ik wilde dit toch nog even kwijt. Frans heeft mij enorm goed geholpen met mijn hiel spoor.Ik heb hier vaker last van gehad en de voorlaatste keer heeft het 6 maanden geduurd voordat het over was. Bij elke behandeling ging het beter en veel minder pijn.

De laatste behandeling zijn er ook nog een paar naaltjes in mijn oor geplaatst en daarna was de hielspoor weg. Heerlijk! Mocht het terug komen dan weet ik dat ik bij jou op het goede adres ben en in korte tijd weer zonder pijn kan lopen.

Groeten Regina

(61) Hendrika
di, 16 augustus 2016 17:54:00 +0000

Sinds enige tijd laat ik mij behandelen bij Fit & Relaxed en na wat gesprekken over de verschillende behandelmethodes heb ik met Frans besproken of hij iets voor mijn vader die eind 60 is iets zou kunnen betekenen. Mijn vader is sinds september 2015 aan bed gebonden en kon al een week of zeven niet meer uit bed komen, staan of lopen. Hiervoor heeft hij een tijd fysiotherapie gehad maar dit was gestopt om dat aangegeven werd dat ze niets meer voor mijn vader konden betekenen. Er op terug kijkend heeft dit veel impact gehad en werd mijn vader steeds meer in zichzelf gekeerd en het leven had hem hierdoor weining meer te bieden.



Frans is bij mijn vader thuis geweest en is een intensieve behandeling met hem gestart. Dit bestaat o.a. uit Dry Needling, Massage maar vooral ook bezig zijn met zijn lichaam weer laten ervaren wat bewegen is. We zien hem met grote sprongen vooruit gaan en van bedgebonden is hij nu zover dat hij weer loopt en zelfs op de hometrainer aan het oefenen is. Ook mijn vader is weer een stuk blijer en is enthousiast en ziet steeds weer naar de behandeling uit. Ook nu hij tijdelijk in Nieuw Mellens verblijft komt Frans hem behandelen en zo gaat hij stukje bij beetje weer vooruit. We hadden dit nooit durven hopen maar door de overtuigingskracht van Frans is mijn vader weer op de goede weg.

(60) Jaike
ma, 18 juli 2016 13:49:51 +0000

Zag het artikel op facebook , ik dacht na zoveel geprobeerd te hebben om af te vallen wat overigens niet lukte ga ik er nog 1 keer voor. Acupunctuur om gewicht te verliezen. Werd enorrm op mijn gemak gesteld want Frans zag dat ik toch wel zenuwachtig was. En het resultaat mag er wezen 4 weken na het plaatsen nu 4 kg kwijt . Het gaat niet snel maar langzaam maar zeker gaat er wat af . Dankjewel !!



(59) Lauren
do, 7 juli 2016 18:26:09 +0000

Een tijdje terug samen met mijn partner de massage workshop mogen volgen. Wat een heerlijke dag was dit! Frans ontving ons met wat te drinken en wat lekkers en legde ons belangrijke voors en tegens van masseren uit. Ook kregen we tips over het creëren van een juiste omgeving voor een massage. Stapsgewijs konden we op elkaar de technieken oefenen die ons werden uitgelegd, waardoor degene op de tafel wel vaker 4 handen op zich had. Wat een ontspanning! Tussendoor een kleine pauze om weer wat te drinken en de volgende kon de technieken leren. We kregen ruim de tijd om alle technieken onder de knie te krijgen, er werd niet op de tijd gelet, wat zorgde voor een vertrouwde, ontspannen sfeer. Op het eind kregen we een leuke goodiebag mee met hulpmiddelen voor een massagesessie en een handout met uitleg en de technieken, zodat we deze thuis kunnen onthouden en herhalen. De middag was erg leerzaam, ontspannend en ook nog eens een aanrader voor een date of als koppel/vrienden dichter bij elkaar te komen.
We genieten nog steeds van de nieuwe skills die we in deze middag geleerd hebben. Ik zou het iedereen aanraden!

(58) gryt
di, 21 juni 2016 20:33:12 +0000

Omdat ik fybromyalgie heb en daarvoor sterke pijnstillers gebruikte, ben ik naar Frans gegaan voor ooracupunctuur tegen de pijn. Dat is inmiddels al een paar weken geleden,en het helpt mij erg goed. En veel beter nog ik ben van de medicijnen af. Dus Frans bij deze bedankt. Ik voel me er goed bij, en hoop dat zo te houden.

(57) Akkie
di, 21 juni 2016 06:51:21 +0000

Voor hooikoorts had ik nieuwe, zwaardere medicatie nodig. De laatste paar seizoenen voelde ik me vrijwel iedere dag griepig door de pollen, erg vervelend. Toen las ik over acupunctuur en de behaalde resultaten, de moeite waard om te proberen in plaats van andere medicatie. Sinds de behandeling bij Fit en Relaxed heb ik geen hooikoortspilletje meer geslikt. Af en toe nog wat niezen en beetje verkouden maar dat kan ook een andere oorzaak hebben. Kortom ik ben blij dat ik deze behandeling heb ondergaan en hoop dat ik lang mag profiteren van het resultaat. Probeer het eens zou ik zeggen.

(56) Rianne B
za, 4 juni 2016 20:08:19 +0000

Ik heb een ooracupunctuur met ontspanningsmassage gehad. Ik ben er heerlijk ontspannen vandaan gekomen. Ook een dryneedle gehad waar ik eigenlijk helemaal niets van voelde.
Je voelt je direct op je gemak bij Frans. Zeker een aanrader!

(55) Gea
za, 4 juni 2016 08:27:20 +0000

Donderdag 2 juni afspraak gemaakt voor oor acupunctuur om af te vallen. Had de combi genomen met massage erna. Dit is heel goed bevallen. Ik had mij gewogen van te voren en woog 96.8. Nu op zaterdag weer op de weegschaal gestaan en ben nu al 96.0. Het geeft je een apart gevoel, niet dat je beroerd bent maar je hebt echt geen trek. Had de hele dag op het werk een koekje bij de koffie liggen op mijn bureau maar totaal geen zin er in. Normaal was het allang naar binnen gewerkt. Morgen begin ik ook met sporten dus kan alleen maar beter gaan. Nu al happy

(54) Gesina G
di, 24 mei 2016 15:03:42 +0000

Vrijdag 13 mei (dat beloofde niet veel goeds) ooracupunctuur laten doen. Met als doel, afvallen. Het werkt !!! Had ik dit maar eerder laten doen.
Voel mij super fit. Niet meer dat opgeblazen gevoel. En mijn eetlust is beheersbaar.
Ik ben echt onder de indruk wat die paar kleine naaldjes ter weeg brengen.

(53) Mariska de Z
wo, 18 mei 2016 12:23:08 +0000

11 mei heb ik bij Frans gekomen om ooracupuntuur laat zetten, om wat kilo's af te vallen, mijn eerste gedachte was dan ook eerst zien en dan geloven, Bij aankomst, kregen een goed welkom, in een mooi en nette praktijk, Frans legde alles rustig uit hoe het werkt. Toen het plaatsen, dat ging erg vlot en ook pijnloos, en toen kwam het volgende zal het dan echt werken? En jaa het werkt, ik heb geen last meer gehad van dat ik trek kreeg in dingen zoals koekjes snoepjes stukje chocolade ik kon het makkelijk laten staan, en na het gewone eten ben ik sneller vol. En toen was ik nieuwschierig, of ik dan ook daadwerkelijk wat kwijt ben en nu na een week ben ik vandaag 3.1 kilo kwijt. Het is zeker een aanrader! Bedankt Frans! Ga door waar je mee bezig bent!



(50) Lilian
ma, 16 mei 2016 07:43:50 +0000

Precies een week geleden ben ik bij Frans geweest voor mijn hooikoortsklachten. De hooikoorts was zo erg dat ik wat ik veel moeite had om mij te kunnen concentreren op mijn werk. Ik was er letterlijk ziek van. Frans is vakkundig en legt alles goed uit. De behandeling doet praktisch geen pijn. De eerste nacht was mijn oor heel gevoelig maar dat was de tweede nacht over. De klachten zijn enorm afgelopen genomen, de symptomen zijn milder en zijn er alleen op bepaalde momenten. Ben erg tevreden over deze behandeling/resultaat

(47) Anna Hieke
di, 10 mei 2016 11:23:19 +0000

Vorige vrijdag ooracupunctuur gekregen omdat ik al een poosje slecht slaap. Ik ben heel erg blij met de resultaten, het doorslapen lukt beter en ik voel me veel relaxter als ik toch een poosje wakker lig. Bedankt Frans!



(46) Sigrid
di, 3 mei 2016 20:14:21 +0000

Ook ik heb ooracupunctuur laten toepassen door Frans. Ik ging ernaartoe met de gedachte dat het waarschijnlijk niet zou werken, hier ben ik op teruggekomen. Ik merk echt een verandering, geen hongergevoel meer en de drang om zoetigheid te eten is weg. Ik ben er erg blij mee. Een aanrader voor een ieder die nog twijfelt.

(45) Djoke
za, 30 april 2016 06:04:12 +0000

Afgelopen maandag bij F&R geweest.
Alles werd super goed uitgelegd en de behandeling was niet pijnlijk. (Beetje gevoelig maar van korte duur)
De volgende dag al chocolade kunnen afslaan haha ... Je hebt geen honger gevoel meer ... super toch! Ik raad het meer mensen aan die wat kilootjes minder willen. Ik ben zeer tevreden en benieuwd hoe het blijft gaan ... wv

(44) Stella van A
di, 26 april 2016 05:58:33 +0000

ik heb ooracupunctuur laten toepassen door Frans van Huizen van Fit & Relaxed. En hoewel ik eigenlijk helemaal niet geloof in zogenaamde alternatieve methoden om af te vallen: het werkt! Mijn smachten naar zoetigheid wordt ermee gestopt. Ik kan rustig naast mijn lief zitten die mijn favoriete koekjes bij de koffie neemt en nee zeggen als er mij eentje wordt aangeboden. Het is voor mij een raadsel, maar who cares. Het werkt :-)



(43) Stephanie
zo, 10 april 2016 09:58:14 +0000

Ik had enorm last van mijn linker schouder was zo pijnlijk dat ik niets meer kon. Na aanraden van een collega heb ik afgelopen vrijdag dry needling uitgeprobeerd. Had Frans gebeld en kon dezelfde dag bij hem terecht. Mijn eerste indruk was goed. De behandelkamer zag er schoon, netjes, en kreeg een waanzinnig Zen gevoel werd door Frans gelijk op mijn gemak gesteld en hij heeft eerst het gebied rond mijn schouder onderzocht en mij op de hoogte gesteld met wat hij ging doen.

Ben zo bang voor naalden maar het viel reuze mee, sommige naalden waren wel heel erg gemeen maar niet schokkend. Na de behandeling werd ik nog gemasseerd, het voelde waanzinnig, maar een uur later begon de pijn het was onverdraaglijk. Weet niet hoe ik vanuit Leeuwarden naar Harlingen was gereden zoveel pijn, kwam thuis en begon te huilen van de pijn iets dat ik niet gauw doe, gelijk 2 dyclofynac gekregen van mijn echtgenoot en ingenomen en daarna naar bed. Heb vrijdag en zaterdag zoveel pijn gehad dat ik niets kon doen alleen maar rusten, warmtepleisters opgeplakt en dyclofynac ingenomen.

Vandaag eindelijk pijn vrij, gebied rond mijn linker schouder is nog steeds gevoelig maar niet pijnlijk. Nu kan ik zeggen dat het werkt, vanmorgen gelijk Frans geappt en verteld. Dus het werkt. Bij mij heeft het iets langer geduurd maar het werkt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Dus Frans binnenkort maak ik weer een afspraak.
Thank you

(38) Lisette
wo, 6 april 2016 19:15:04 +0000

Vandaag weer langs geweest. Last van mijn knie. De naalden die er in gingen deden wel even pijn.. Maar goh wat een verschil na die tijd. Voelt meteen al een stuk beter aan. Weer super bedankt! Dit word vaste prik :) mijn knieen hebben nog nooit zo fijn gevoeld



(36) Lisette
za, 12 maart 2016 08:11:55 +0000

Ik heb gister voor het eerst dry needling uitgeprobeerd. Ik had last van mijn knie. Na de behandeling voelde mijn knie weer als nieuw. Het voelde echt fijn. Het is heel lang gelden dat mijn knie zo goed voelde. Super bedankt!!

(35) Lisette
vr, 26 februari 2016 22:04:02 +0000

Ik heb genoten van de massage, de sfeer, de geur en de muziek. Het was het complete plaatje wat je helemaal doet ontspannen. Ik zeg tot de volgende keer! Zeker voor herhaling vatbaar.

(34) Anita
za, 20 februari 2016 18:12:58 +0000

Vandaag een heerlijke ontspannings massage gehad. Gemoedelijke sfeer en erg klantvriendelijk. Zodra je de kamer binnen stapt komt er soort *rust* deken over je heen vallen en voel je je gelijk op je gemak. Ik was vanwege mijn migraine gezwicht voor een uurtje relaxen maar heb me zelf voorgenomen om vaker te gaan, ook zonder migraine.

Frans, dank je wel voor je gastvrijheid, vakkundigheid en het relaxen!!

(33) Ilona
di, 9 februari 2016 14:51:56 +0000

Ik zou het iedereen aanraden!

Nog nooit eerder een (ontspannings) massage gehad. En nog nooit eerder zo relaxed thuis gekomen! Klantvriendelijk, professioneel en een rustgevende omgeving.

Zeker voor herhaling vatbaar.


(32) Rennie K
za, 6 februari 2016 20:28:15 +0000

Vanmiddag voor de eerste keer bij frans geweest voor een massage alle spieren zijn behandeld, nek voelt weer heerlijk los ook weet Frans er een hele prettige ontspannen sfeer te creeren.
Ga zeker weer een keer.

Bedankt was top
Groet Rennie

(31) John Beers
zo, 31 januari 2016 11:53:14 +0000

Frans, even een update, de Dry Needling behandeling van afgelopen dinsdag 26 januari is zodanig goed uitgevallen dat ik je kan laten weten dat ik nagenoeg geen pijn meer in m'n rechterbovenarm heb. Wonderbaarlijk maar waar. Groeten, John.

(30) Ruben Lucassen
zo, 31 januari 2016 11:50:17 +0000

Beste Frans,

Al meer dan een jaar kom ik bij jou voor mijn pijnklachten/spierziekte. Beiden weten we dat mijn spierziekte niet meer overgaat...echter bied je mij een stukje ontspanning in een prima ambiance!.Ook een onderdeel Dry needling mogen ervaren voor mijn boven arm die vast zat ook dit heb je met een goed resultaat weten te behandelen en ben tot op de dag van vandaag pijn vrij.

Deze week had ik mijn knie verdraaid voet naar links knie naar rechts, resultaat knie en kruisbanden opgerekt/gescheurd.Meestal kies je ervoor om eerst naar de huisarts te gaan, maar toch besloten om eerst naar Frans te gaan, met in het achterhoofd dat Frans een sportmasseur is, en deze klacht hierbij past.Rustig de tijd genomen om naar de knie te kijken en de oorzaak vastgesteld.De knie vervolgens met precisie ingetapet.

Voor de zekerheid toch de volgende toch langs de huisarts geweest en fysiotherapeut.Beiden hadden dezelfde conclusie/oordeel als Frans, en het mooie is dat de fysiotherapeut de aangebrachte tape zo vakkundig vond dat het erom mocht blijven en het advies heb meegekregen om wederom naar Frans te gaan voor de tweede tape sessie. Beter dan dat dit is er niet werd geconcludeerd door de fysiotherapeut.Niet alleen voor een goede massage ben je bij Frans aan het juiste adres maar ook voor blessures ben ik achtergekomen!!.En ook al is het weekend, dan is dit ook geen enkel probleem. Uiteraard laat ik mij liever masseren dan tapen.

Dank Frans voor je hulp deze week.

(29) tanja
wo, 27 januari 2016 18:28:45 +0000

Vorige week een heerlijke ontspanning massage gehad bij Fit & Relaxed. Ik was zeer ontspannen terwijl ik moeite heb met me te ontspannen. Het is zeker een aanrader en Frans neemt ook goed de tijd!!.
Ben zeer blij dat ik het gedaan heb.

(28) john Beers
di, 26 januari 2016 18:48:03 +0000

Vanmiddag even naar http://fitenrelaxed.nl/ geweest. Had, na een val, nogal wat pijn aan m'n rechterschouder en bovenarm. Na de sublieme Dry Needling behandeling volledig pijnvrij weer naar huis. Frans van Huizen, weer heel hartelijk bedankt man. Heerlijk om pijnvrij te zijn.

(27) Martin
do, 21 januari 2016 21:55:03 +0000

Van de week een heerlijke massage gehad van Frans spieren ontdekt waarvan ik niet wist dat ik ze had en pijn punten gevoeld waarvan ik niet wist dat ze pijn deden maar onder de helende handen van de meester was ik snel ontspannen .

Fijne sfeer en een makkelijke omgangspersoon voelde heel vertrouwd alsof je iemand al jaren kent. Het was erg fijn je over te kunnen geven en gewoon te kunnen zijn wie je bent.

Dank Frans en tot gauw .


(22) Maaike
di, 1 december 2015 18:31:08 +0000

Tja...je hebt massage en je hebt massage...je hebt een masseur en je hebt een gepassioneerde masseur...lees goed ...bedoel niet een gepensioneerde masseur.

Frans is dus die gepassioneerde masseur ...hij weet wat hij doet..kan het beargumenteren niet dat daar door mij naar geluisterd wordt..maar toch....interesseert het je dan hoef je niet eens een opleiding te volgen hoe het menselijk lichaam werkt..hij kan het je vertellen.

Mijn chronische pijnen...zijn de laatste keer behandeld door zijn naalden...brrr.
Je voelt nauwelijks dat ze worden ingebracht...en het eindresultaat is verbluffend ...geen pijn.

Uiteraard is het de bedoeling dat je dit naaldenfeest onderhoud..voor een volledig resultaat.
Kortom...een masseur die je serieus neemt en ontzettend kan genieten wanneer je als herboren terug keert naar huis.

Dat is dus gepassioneerd je cliënten benaderen.
Chapeau


(21) John B
ma, 13 juli 2015 06:52:44 +0000

Hallo Frans,

Hierbij wil ik je laten weten wat de effecten zijn na de triggerpointbehandeling van 10 juli, waarna de volgende dag de pijn met zo'n 50/60% was verminderd. Zie mijn vorige review.

Deze situatie heeft zich gestabiliseerd, sterker nog, ik heb de indruk dat het pijnniveau zich nog langzaam verder verlaagd. Een aantal keren per dag doe ik o.a. de oefening met het balletje wat als resultaat heeft dat daarna de pijn sowieso tijdelijk weg is of zeker een stuk minder is. Ik kan 's ochtends veel gemakkelijker opstaan en bewegen waarbij ik voor een periode van ± 2 tot 3 uur geen of nauwelijks pijn heb. Daarna komt de pijn wel weer terug maar blijft op een veel lager niveau dan de maanden daarvoor.

Verder ervaar ik dat ik veel gemakkelijker weer een eind kan lopen waarbij mijn houding veel beter blijft en er weinig pijn ontstaat. Ik kijk het nog even een paar dagen aan en dan denk ik dat er nog een vervolgbehandeling kan/moet plaatsvinden om te zien of dat nog meer verlichting kan geven. Ik kan je zeggen dat het leven voor mij, na 5 maanden met dagelijks veel pijn, een stuk aangenamer is geworden!

Groet, John B, Bolsward. :-)

(20) C. Buijse
zo, 12 juli 2015 10:21:24 +0000

Op 9 juni mij verstapt in Turkije sindsdien pijn in onderrug op foto 2 wervels verschoven afspraak met neuroloog op 3 augustus.
Op 9 juli in gesprek met Frans van Huizen met voorstel een behandeling van hem dmv Trigger point therapie.

Vrijdags gelijk een afspraak en behandeling onderdaan.
Heb de behandeling over mij heen laten komen met gevoel ik zie wel. Ging wel naar huis met gevoel pijn is afgenomen maar s'avonds kwam de pijn dubbel zo erg terug.

Zaterdag bij het opstaan voelde ik mij veel fitter en de pijn was veel minder dan voorheen.
En dat na een behandeling zal deze week zien of Frans nog tijd heeft voor een 2e behandeling..............


(19) John B
za, 11 juli 2015 15:47:00 +0000

Hallo Frans,

Hierbij even de bevindingen voor vandaag tot nu toe nadat ik gisteren, 10 juli, door jou ben behandeld met triggerpointtherapie.

Na vijf maanden van dagelijks pijn in mijn linker heup en laag in de rug, veroorzaakt door een versleten en misvormde 3de rugwervel, ben ik vanochtend pijnloos opgestaan, na ± 2,5 uur begon er pijn op te komen maar zeker 50 tot 60 % minder pijn dan voorheen, de huidige pijn is meer op één plek bovenaan in de linker heup i.p.v. verspreid maar ik beweeg veel gemakkelijker en kan beter rechtop komen.

De door jou aanbevolen oefeningen al een paar keer gedaan en ook dat lijkt een positief effect te geven. Al met al een heel behoorlijke verbetering en deze is zeker voor herhaling vatbaar.
Je hebt mij heel blij gemaakt!!! Van het verdere verloop houd ik je op de hoogte.

Met vriendelijke groet,
John B
Bolsward


(18) Ronald
za, 13 juni 2015 09:50:43 +0000

Net weer terug van bezoekje Frans. Weer een heerlijke massage (alsof er een road train over me heen gedenderd is), maar de ervaring leert inmiddels dat het uiteindelijk weer goed komt :-)

(17) Jellien
wo, 8 april 2015 06:43:07 +0000

Ik zag per toeval op Facebook een leuke aanbieding voor een ontspanningsmassage. Gelijk had ik zoiets van dat wil ik wel proberen. Heb contact gezocht met Frans en na wat heen en weer schuiven met tijden is het toch gelukt voor die avond nog te boeken. Het heeft zo moeten zijn. En wat een prettig ontvangst! Een prachtige ruimte waar kleur en geur al samenkomen tot een ontspannen gevoel. Het is de kunst om je daaraan over te geven. Te genieten van het moment. Voor de een zo makkelijk,maar voor mij een uitdaging. Heb al wat massages gehad, maar zoals hier bij Frans was het toch wel heel bijzonder. Anderhalf uur genieten. Gewoon omdat het kan en mag! Deze massage is echt goed voor body en mind! Ik kan het iedereen aanbevelen en IK kom zeker weer!

Bedankt Frans je hebt er een fan bij!

(16) Ruben L
za, 14 maart 2015 04:59:56 +0000

Inmiddels twee keer een bezoek gebracht aan Frans. Zelf heb ik een chronische spierziekte(parkinsonisme) waarbij ik alle dagen pijn heb en mij moeilijk kan bewegen.Ik heb de stap genomen om mij eens te laten masseren, en was op zoek naar een masseur die een luisterend oor heeft voor mij m.b.t.. Mijn ziekte en klachten. Uiteindelijk bij Frans terecht gekomen en ik moet zeggen dat dit geen verkeerde keuze is geweest.Zeer professionele aanpak en plan van aanpak gemaakt. eens in de twee weken laat ik mij masseren door Frans en ervaar dit als prettig, goede ambiance en lekker dicht bij huis. Frans kan mijn spierziekte niet wegnemen maar door de massage kan ik mijn goed ontspannen en er zelf voor zorgen dat ik de volgende dag iets soepeler door het leven kan gaan!die illusie was ik al kwijt maar voegt toch iets toe. Een aanrader voor een iedereen! Een goed adres waarbij professionaliteit en een goede begeleiding voorop staat.Ook voor degenen met een spieraandoening/ziekte. Tot over twee weken Frans.

(15) Magda S
zo, 1 maart 2015 14:49:04 +0000

Voor mijn verjaardag een massage cadeau gekregen. Heerlijk! Mooie nette ruimte, heerlijke professionele massage. Ik kom zo spoedig mogelijk weer!



(14) Corine
za, 7 februari 2015 21:58:34 +0000

Begin januari vroeg Frans aan mij of ik met hem eens wat ervaringen uit zou willen wisselen over de praktijk en het masseren. Zelf ben ik shiatsu-therapeute en geef ook klassieke massage. Na jaren lange ervaring ben ik dus ook vrij kritisch geworden. Inmiddels ben ik bij Frans in de praktijk geweest en ik moet zeggen hij heeft het prachtig voor elkaar! En misschien nog wel belangrijker het ook echt in de vingers. Frans succes met je praktijk! Helemaal top!



(12) Frans van Huizen Fit & Relaxed
za, 7 februari 2015 13:24:49 +0000
url 

Door een technische storing heb ik het oude gastenboek moeten vervangen.
De geplaatste reviews heb ik overgenomen in dit nieuwe gastenboek maar bevatten niet de originele datum en tijd helaas.

Excuses voor het ongemak.

(11) Lisette P
za, 7 februari 2015 12:47:50 +0000

Beste Frans, dankjewel voor de heerlijke massage!! Ik had dit niet eerder op deze manier meegemaakt! Ik kwam er echt weer als herboren vandaan! Ik vond het ook heel leuk om je na jaren weer eens te spreken in een heel andere ambiance!! Zeker voor herhaling vatbaar! Tot gauw!!



(10) John B
za, 7 februari 2015 12:46:08 +0000
url 

16 januari 2015. Een geweldige 60 minuten-massage gehad in een fijne ambiance op een zeer professionele manier. Voel me vandaag stukken fitter en beweeg veel gemakkelijker. Frans, bedankt voor de fantastische behandeling en zoals gezegd, ik kom binnenkort zeker weer. Succes!

(9) Floortje
za, 7 februari 2015 12:45:37 +0000

Vandaag een heerlijke ontspanningsmassage (60min)gekregen van Frans. Bij fit en relaxed is er een Rustige sfeer en persoonlijke aandacht. Spieren weer lekker ontspannen. Zeker een aanrader!

(8) Miranda van D
za, 7 februari 2015 12:45:11 +0000

Met dank aan Frans ga ik het nieuwe jaar Fit & Relaxed in! Echt een aanrader voor een ieder die last heeft van spier of zenuwpijn of gewoon wil genieten van een heerlijke massage in een prettige omgeving. Bedankt Frans. Ik kan weer rechtop staan :-)



(7) Petra de W
za, 7 februari 2015 12:44:39 +0000

Ik heb afgelopen maandag mogen genieten van een heerlijke ontspanningsmassage van Frans. De ruimte ziet er erg professioneel uit net zoals Frans. Op de achtergrond staat rustgevende muziek op, maar Frans is ook gezellig om mee te kletsen. Ik vond het erg prettig dat hij van tevoren goed informeert wat je verwachtingen zijn en of je ergens last van hebt. Hij besteed hier goed de aandacht aan. Ook tijdens de massage vraagt hij of je wilt aangeven als hij harder zachter of anders moet masseren.



(6) Douwe de V
za, 7 februari 2015 12:43:48 +0000

Ik heb van Frans een sportmassage behandeling gehad omdat ik een blessure aan mijn hamstring had.
Het heeft me enorm geholpen en ik kan nu weer uitstekend mijn 15 Km hardlopen.

De verzorging was uitstekend en zijn praktijk en vaardigheden zijn erg professioneel.

Ik kom zeker weer langs.
Met vriendelijke groet

Douwe

(5) Marianne
za, 7 februari 2015 12:43:12 +0000

Hedenochtend kennis gemaakt met een ontspanningsmassage. Nog nooit eerder ondergaan. Ik vond het een fijne ervaring. Relaxte sfeer. Ben een ervaring rijker. Wie weet ooit een volgende keer kennis maken met een sportmassage.

Enorm bedankt voor deze prettige massage.

(4) Douwina
za, 7 februari 2015 12:42:37 +0000

Vandaag mijn tweede ontspanningsmassage mogen ontvangen. Frans is een fantastische masseur. Hij stelt je op je gemak en als je 1x bent geweest wil je vaker. Zeker een aanrader!! Ook niet onbelangrijk om te laten weten is de prijs bij fit en relaxed is er een juiste prijs voorwat je ervoor krijgt. Groetjes Wina



(3) Sonja T
za, 7 februari 2015 12:41:13 +0000

Afgelopen maandag een relax massage gehad. Dit was voor mij de eerste keer dat ik gemasseerd ben. Het was een erg prettige ervaring. Voelde mij ook echt volledig ontspannen. Fijne ambiance in een professioneel jasje! Zeker voor herhaling vatbaar! Met vriendelijke groet Bedankt!



(2) Frans van Huizen
za, 7 februari 2015 12:19:47 +0000

Door een technische storing heb ik het gastenboek moeten vervangen.
Excuses voor het ongemak.