Over

Fit & Relaxed is gevestigd aan de Gaumastate 13 in Leeuwarden.

Vanuit een sportieve achtergrond en interesse in het menselijke lichaam en alles wat daar bij hoort is de passie voor het masseren ontstaan. Daarnaast geeft het een voldoening om mensen na een behandeling fit en relaxed naar huis te zien gaan. Dit zijn de voornaamste redenen geweest om deze praktijk op te starten.

Inmiddels zijn de disciplines uitgebreid en wordt er naast massage en sportverzorging ook Triggerpoint therapie, Dry Needling, Cupping en Acupunctuur gegeven.
Dit zijn allemaal gereedschappen om u te helpen herstellen en gezond te worden.

Graag nodig ik u uit om dit zelf te komen ervaren.
De praktijk is gevestigd aan de Gaumastate 13 in de wijk Camminghaburen in Leeuwarden.
Telefoon 06 587 72 149 (voor contact is een bericht via deze site of WhatsApp het meest effectief, tijdens behandelingen wordt en niet opgenomen).
KvK 61832200 activiteiten onder SBI code 86919 Overige paramedische praktijken en alternatieve genezers.
BTW 102001534B03

 Klachtenportaal zorg

Ingeschreven bij Klachtenportaal | ZORG onder nummer 3352


 

nbsm

 

Fit & Relaxed is aangesloten bij de Nederlandse Brancheorganisatie van Sportmasseurs en Verzorgers NBSM.info

 

 


 

 

VOS_logo

V.O.S. opgeleid
Verenigingen, sportbonden, kuuroorden, fitness centra en andere ondernemingen vragen sportverzorgers/-masseurs, die een gedegen opleiding hebben gevolgd.

Een opleiding die duidelijk is gerelateerd aan de behoefte van het beroepsveld.
Deze gedegen opleiding op het gebied van sportverzorging en sportmassage, vindt U bij een erkend VOS-instituut.

Het diploma “Sportverzorging/-massage” is het bewijs van bekwaamheid dat is behaald, na blijk te hebben gegeven de kennis en de vaardigheden, behorende bij het VOS niveau, te beheersen.

De VOS instituten staan garant voor “up to date” onderwijs.

 

In basis ben ik begonnen als sportverzorger en masseur maar al snel bleek dat de interesse in het functioneren van het menselijk lichaam steeds groter werd en bij mij onstond de vraag naar meer en een bredere oriëntatie. Dit is de reden geweest dat ik diverse andere opleidingen heb genoten.

triggerpoint Triggerpoint coach – het behandelen van triggerpoints die myofasciale (afgeleide pijn) klachten geven
humanmotion Dry Needling – maar dan anders, waardoor ik bevoegd ben om spieren en zenuwen te behandelen (Functional integratie Needling for Pain Management).
button_verera Auriculotherapie – ooracupunctuur gebaseerd op behandeling van punten in het oor die effect hebben op de werking van het centrale zenuwstelsel.
SiVAS Acupunctuur – acupunctuur gebaseerd op diagnose van het vasculair autonome signaal. Behandeling van acupunctuur punten volgens de TCM (Traditional Chinese Medicine).
Imas Cupping therapie – wordt toegepast om stagnatie in bloedcirculatie op te heffen en pijn te reduceren. Ook om onderlinge weefsels los te maken en toxines zichtbaar te maken

 

 


Wilt u meer informatie over de praktijk dan kunt u onderstaand contactformulier gebruiken.

 

© Copyright Fit & Relaxed 2016-2017