Ontspanningsmassage

ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch. Een massage is het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning, beweging of trilling op het lichaam waarbij zowel op de huid als op de spieren wordt gewerkt. Ook het bindweefsel, de pezen en de gewrichten worden behandeld. De massages worden uitsluitend uitgevoerd door professionals.

Een massage kan allerlei klachten zoals rugpijn, stijve spieren, stress en slapeloosheid voorkomen en verminderen. Massage ontspant de spieren en verbetert de doorbloeding van het lichaam. Ook worden afvalstoffen beter afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken. Massage zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest.

Het verschil tussen een sportmassage en een ontspanningsmassage zit met name in de duur van de behandeling, het soort wrijving, beweging, druk en de masseertechnieken. Bij ontspanningsmassage zijn de wrijving, beweging langzamer en vinden er minder knedingen plaats dan bij een sportmassage.

Wil je regelmatig gemasseerd worden en extra veel voordeel krijgen kijk dan op DEZE pagina.

 

© Copyright Fit & Relaxed 2016-2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *